• veilige transacties
 • kwaliteitsvol
 • gratis zending naar België en Nederland
0
 • Damesschoenen
 • Herenschoenen
 • Accessoires
terug naar het overzicht

AMBIORIX

Herenschoenen Slippers n° 17851 € 39,00  € 50,00 * * GRATIS verzending
naar België en Nederland
 • Schrijf je in voor onze
  - EXCLUSIEVE -
  Nieuwsbrief
 • Je e-mailadres.

AMBIORIX herenschoenen

Ambiorix herenschoenen, een op en top Belgisch product van de beste kwaliteit. Deze herenschoenen worden onder het alziend oog van vaklui in Tongeren gemaakt, bijna zoals een streekgerecht ... puur, maar nog echt.

De beste leersoorten worden gebruikt om een volwaardige herenschoen te maken van hoogstaande kwaliteit met onberispelijke pasvorm. Over dat laatste zijn de meningen van alle mannen unaniem...Ambiorix- herenschoenen eens gedragen...altijd Ambiorix.

Een fan in hart en nieren is ons aller Eric Vanlooy, topregisseur die wat betreft stijl en topkwaliteit kiest voor Ambiorix (en niet alleen voor Loft)

AMBIORIX Belgische herenschoenen in de hogere kwaliteitsklasse, daarbij ook nog enige Limburgse Hofleverancier en zelfs de Rode Duivels dragen deze schoenen en zullen zeker schitteren in Brazilie met deze schoenen.

De pasvorm en kwaliteit van deze herenschoenen is onberispelijk. 

Gesticht in 1895 door Louis Steyns in Verviers en enkele jaren later gevestigd te Tongeren is dit schoenbedrijf het oudste nog in werking zijnde schoenfabriek van Belgie.

De huige zaakvoerder Peter Vavedin heeft de fakkel overgenomen en maakt er momenteel de beste herenschoenen "ever"

Schoenen Timmers is reeds vanaf 1938 klant en verkoopt nog altijd met volle overtuiging deze kwaliteitsvolle herenschoenen ... zelfs online te bestellen!


SCHOENEN ONLINE KOPEN - KWALITEIT MET ABSOLUTE GARANTIE

Schoenen Timmers streeft naar een ruim aanbod kwaliteitsvolle schoenen, en dit voor zowel dames als heren. Uiteraard bieden we op deze schoenen ook garantie en zelfs een gratis omruilrecht in onze schoenwinkel te Zonhoven (gedurende 14 dagen).
De schoenencollectie voor dames bestaat onder ander uit Laarzen, Ballerina's, Pumps, Gesloten schoenen, Open schoenen en Muitljes. U vindt dus voor elke situatie de geschikte schoen bij ons, of u nu een casual, chique, trendy of klassieke stijl verkiest, schoenen Timmers heeft het allemaal voor u !
Ook voor heren hebben we een ruim assortiment dat ondermeer Casual schoenen, Molières, Mocassins, Bottines en Enkellaarzen bevat. Dus ook voor heren hebben we een ruim en kwaliteitsvol aanbod, in zowel een hippe, jeugdige, klassieke of trendy stijl.

'' toegevoegd aan winkelmandje